"Kjære vakre vene! At det skulle bli slik trodde jeg ikke. Leverte min suprakabel med Supra kontakter til DEKO og fikk den tilbake med Zerostatic Black kontakter og sort strømpe. Nydelig utført arbeide. Dette var faktisk en stor forbedring. Stort sett har alt blitt bedre. Legger merke til at selve lydrommet har blitt mye større og mer markant. Bestilte like så godt 2 stk Zerostatic One til. Dem ser seriøse ut, vet at dem er laget skikkelig og spiller supert. Dette er ren eierglede.Takk..." Trond L.
28.oktober 2019

Har alltid brukt strømledningene som fulgte med forsterkerne. Alikevel har jeg hatt lyst til å teste ut andre strømledninger til disse monoforsterkere. Tok en sjanse på Zerostatic strømledningene. Hadde egentlig ikke tro på kabelhysteriet, men med zerostatickablene fikk jeg langt bedre lyd. Det hele åpnet seg. I begynnesen fikk jeg litt vel mye topp, men dette ga seg etter en stund. Nå er alt og mer til på plass. Veldig fast bass som ikke er overdrevet.
Erik O.
20.desember
2019
Disse strømkablene gjør stor endring i positiv forstand. Dette hadde jeg ikke "hørt" for meg! Petter A.
15.Oktober
2020
Etter å ha testet Zerostatic skjønte jeg plutselig at disse kablene er akkurat hva jeg egentlig trengte for å få anlegget til å skinne. Espen J.
10. august
2021