ZEROSTATIC
Core
Selve kjernen som benyttes i Zerostatic One strømkabelen er produsert av SUPRA i Sverige. Lederne i SUPRA LoRad 2.5 Silver (SPC) er laget av ekstremt rent Kobber trukket med Sølv (Ag). Kabelens skjemoppbygging er på en spesiell måte som gjør at den ikke er domminerende for ytelsen. Supra SPC
Dette skjermdesignet resulterer i klarere lyd og er ikke dynamikkreduserende.
Det vil si at kabelen er mer universal for alle typer audiokomponenter.


Pris: se i priser!


ZEROSTATIC Black
Zerostatic Black
strømkontaktene er produsert for Zerostatic etter våre spesifikasjoiner og er merket som det. Kontaktene er garantert dypt Cryo behandlet. Denne behandlingen er meget gevinstgivende lydmessig. Metallet som er benyttet, er en legering av kobber og sink. Legeringen danner en god leder og er samtidig et sterkt, solid og stabilt metall. Metallet sikrer meget god stivhet og derav ett godt press i kontaktflatene. Ikke minst tåler skruer og gjenger belastning. Selve kontaktoverflatene er belagt i to trinn. Hvor det siste laget er Rhodium. Selve designet og oppbyggingen av kontakhusene gir lave resonansverdier. Disse kontaktene er vi virkelig stolte av. Dette er ikke hvilken som helst China-kontakt.   

Se etter CE-merket, men vær oppmerksom på at dette noen ganger er brukt i forbindelse med svindel. Noen produkter av utilstrekkelig kvalitet bruker et merke som ser ut som CE-merket, men som faktisk betyr ”China Export” og ikke ”Conformité Européenne”.

Pris: se i priser!

ZEROSTATIC One
  Zerostatic One strømkabel 1,7m
Supra Silver 2.5mm2 SPC

Zerostatic Black Nettstøpsel
Zerostatic Black Apparatkontakt
Cu/Ag Endehylser
TekFlex Pyntestrømpe
krympeplast og Caig DeoxIT overflatebehandling og glidecapsulering.

NB! Når du mottar kabelen, må ikke ta på kontaktpinnene. Sett den rett i kontaten. Det tar ca 100 timer før den yter maksimalt. Den låter litt kjedelig og flatt i starten. Bare vent. autoriteten og dybden kommer!

Pris: se i priser!

ZEROSTATIC One Custom

Zerostatic One Custom strømkabel. Du bestemmer deg bare for kabellengden.
Lederne termineres med pressendehylser i kobber (Cu) med sølvplettert (Ag) overflate. Før dette blir kordellene behandlet med Caig DeoxIT kontaktmiddel. Vi legger på tekflex pyntestrømpe og avslutter med krympeplast med lim. Kontaktene blir skrudd på med Caig DeoxIT kontaktmiddel i presspunktetene og med korrekt moment. Vi har liten tro på at dette kan gjøres mer perfeksjonert.

Pris: se i priser!